Фінансовий облік виплат персоналу: податкові і соціальні аспекти - Лазаренко, Д.О. (Культура народов Причерноморья, 2014)
В статті проаналізовано нормативно-правову базу, що регламентує порядок здійснення виплат працівникам в поточному році. В процесі дослідження визначено і відокремлено частину виплат, які є доходними для працівників. Обґрунтовано сучасну методику нарахування доходних виплат. Проведено облікову систематизацію всіх можливих утримань з нарахованих доходних виплат. Визначені податкові аспекти доходних виплат.