Структура та основні підходи к оцінки людського капіталу - Шутаєва, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2014)
Стаття присвячена дослідженню людського капіталу як найбільш важливого ресурсу постіндустріального соціально-економічного розвитку, виявленню його основних складових. Розкриваються загальні підходи к аналізу та оцінки людського капіталу, їх особливості, переваги та недоліки.