Від М. Бунге до М. Тугана-Барановського: еволюція поглядів на теорію розподілу - Горкіна, Л.П. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2008)
Стаття присвячена порівняльній характеристиці поглядів на проблему розподілу (доходів) М.Бунге, який очолював ліберальний напрям економічної теорії, та М.Тугана-Барановського, що став провідником її соціального напряму; виявленню важливих рис еволюції наукової економічної думки в Україні та Росії в останній третині XIX – на початку XX ст., які відбили погляди цих видатних економістів.