Городище Княжої Доби Чернелиця ІV: результати попередніх досліджень - Федунків, З.; Поліщук, Л.; Нагірний, В. (Княжа доба: історія і культура, 2014)
Подано результати комплексного історико-археологічного, топографічного і містобудівного аналізу на основі попередніх досліджень українсько-польської експедиції 2012 р. та інвентаризації 2013 р. території городища Чернелиця ІV у Городенківському р-ні Івано-Франківської обл. Зроблено спробу визначення формально-типологічного та соціально-історичного типу цього давньоруського поселення.