Топографія храмів Княжої Пересопниці - Терський, С. (Княжа доба: історія і культура, 2014)
Узагальнено результати історично-археологічного та топографічного вивчення сакральних комплексів літописного центру Східної Волині – міста Пересопниці. Охарактеризовано найважливіші археологічні дослідження середньовічних кладовищ та пов’язані із храмами речові знахідки.