Урядові запозичення як умова становлення вітчизняного фондового ринку в кінці XIX – на початку XX ст. - Корніяка, О.В. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2009)
У статті досліджуються передумови становлення та розвитку вітчизняного фондового ринку в кінці ХІХ – на початку ХХ ст. Аналізуються основні тенденції та характеристики даного процесу.