"Переуявлення” Старокиївської держави - Папа, І. (Княжа доба: історія і культура, 2014)
Рецензія на книгу: Raffensperger С. Reimagining Europe: Kievan Rus’ in the Medieval World. Harvard University Press. Cambridge, Massachusetts. London, England, 2012. – 329 p.