Руський елемент в угорському королівстві до кінця XIV століття - Щодра, О. (Княжа доба: історія і культура, 2014)
Рецензія на книгу: Волощук М. "Русь” в Угорському королівстві (ХІ – друга половина XIV ст.): суспільно-політична роль, майнові стосунки, міґрації / Відп. ред. Л. В. Войтович. – Івано-Франківськ: Лілея-НВ, 2014. – 496 с.