Внесок О. А. Сошникова у розвиток вітчизняного тракторобудування - Кривоконь, О.Г. (Історичний архів. Наукові студії, 2015)
В публікації висвітлена біографія та творчий внесок у розвиток вітчизняного тракторобудування провідного конструктора, інженера, талановитого керівника й організатора – Олександра Андрійовича Сошникова. Завдяки його самовідданій праці були створені та вдосконалені ціла низка вітчизняних колісних тракторів: Т-90, Т-125, Т-150 К, ПМЗ-6, ПМЗ-6 Л/6 М та ін.