Застосування функціонально-вартісного аналізу при виборі показників оцінки діяльності бізнес-системи - Кулик, Ю.Р. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У сучасних умовах ринку України, коли відбуваються значні зміни у формах власності, методах управління, економічних відносинах, неминуче повинна змінитися і методика оцінки діяльності бізнес-системи відповідно до вимог нової економічної реальності.