Аспекти обліку необоротних матеріальних активів в закладах охорони здоров'я - Шевчук, О.А.; Шевчук, Н.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статті визначено місце і роль матеріальних активів в діяльності закладів охорони здоров'я, зазначено особливості використання даних активів в медичній сфері. Обґрунтовано необхідність удосконалення обліку необоротних активів. Запропоновано методику обліку зносу необоротних активів, яка дозволить враховувати вартість використання необоротних активів при обчисленні вартості наданих медичних послуг.