Деякі питання розвитку сучасної української ветеринарної лексики та її унормування - Дмитрук, М.В. (Культура народов Причерноморья, 1999)
Питання реформування української наукової термінології є невідкладним завданням як філологів, так і представників конкретних наук. Особливо багато проблем є в термінологіях точних та природничих наук.