Мегаломанія, наївність чи провокація? - Мушинка, М. (Народознавчі зошити, 2014)
Рецензія на книгу: Святослав Семенюк: Український путівник по Словаччині (історично-краєзнавчі нариси). — Львів : Апріорі, 2007. — 348 с. — Тираж 1000 прим.