Народні повір’я, звичаї і традиції при виборі імені для дитини на Опіллі - Денис (Ханас), І. (Народознавчі зошити, 2014)
Розглядаються проблеми вибору імені для новонародженої дитини за народними повір’ями, звичаями і традиціями на території історико-етнографічного району Опілля, а також у давніх слов’янських народів та по всій Україні загалом.