Віддав життя, щоб Христова Церква була з’єдинена! - Павлюк, С. (Народознавчі зошити, 2014)
Рецензія на книгу: О. д-р Павло-Михайло Кречун, ЧСВВ. Святий Йосафат Кунцевич (1580—1623) як свідок віри в епосі релігійної конверсії. — Львів : Місіонер, 2013. — 264 с.