Витоки різдвяної обрядовості Лемківщини - Горбаль, М. (Народознавчі зошити, 2014)
Доводиться, що витоки різдвяної обрядовості Лемківщини закладені у площині духовності народу, його культурній основі. На численних прикладах показується тяглість духовної традиції від прадавніх часів до наших днів.