Історія будівництва дерев’яної церкви Блаженного Миколая Чарнецького у Львові - Дубик, Ю. (Народознавчі зошити, 2014)
Подається коротка історія реалізації ідеї створення сакрального комплексу на вул. Підголоско у м. Львові (територія колишнього львівського перемістя — Голоска), з першочерговим будівництвом дерев’яної церкви, аналізом проектного рішення щодо її розташування, вибору прототипу, планувально-просторової структури, конструкції, архітектури фасадів.