Плідна міжнародна співпраця польських вчених у контексті сталого розвитку сільських ойкумен - Стойко, С.; Нестерук, Ю. (Народознавчі зошити, 2014)
Щасливі і бідні. Село і рільництво в умовах сучасних викликів глобалізації / рецензент Д-р габ., проф. Єжи Маковскі ; редактор: Анна Дудек. — Варшава : Видавництво Варшавського університету, 2013. — 291 с. Szczęśliwi i biedni. Wieś i rolnictwo wobec współczesnych wyzwań rozwojowych / recenzent Prof., D-r hab. Jerzy Makowski ; red. D-r Anna Dudek. — Warszawa : Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego, 2013. — 291 s.