Народні назви знарядь, споруд та інструментів, які використовуються у гончарному виробництві Полтавщини - Пошивайло, С. (Народознавчі зошити, 2014)
Розглядається лексико-семантична група (ЛСГ) гончарської лексики, що включає в себе народні назви знарядь, споруд та інструментів, які використовуються у гончарному виробництві Полтавщини. Зокрема подано варіанти назв реалій та з’ясовано склад, структуру та семантичне наповнення даної ЛСГ.