Духовний хоровий спів у місті Рівне на межі ХХ—ХХІ століть: інституційний аспект - Горох, Г. (Народознавчі зошити, 2014)
Досліджуються особливості розвитку духовної хорової музики в м. Рівне на межі ХХ—ХХІ століть; здійснюється аналіз діяльності хорових колективів духовного спрямування.