«Зозуленько рябенька, пташечко маленька! Закуй мені по звичаю…», або про що віщує зозуля? - Кузьменко, О. (Народознавчі зошити, 2014)
Рецензія на книгу: Пастух Н. Символіка тварин в українському фольклорі: Зозуля / Надія Пастух. — Львів : Інститут народознавства НАН України, 2013. — 221 с.