Рукопис подільського весілля з архіву Олександра Кістяківського: атрибутування і текстологія - Шалак, О. (Народознавчі зошити, 2014)
Подається рукопис подільського весілля, віднайдений в архіві відомого юриста, доктора кримінального права О. Кістяківського. О. Шалак здійснила текстологічний аналіз і арґументовано довела авторство опису, що належить подільському фольклористові А. Димінському. Дослідниця охарактеризувала методологічні засади записування збирача на прикладі віднайденого рукопису.