«А вже осінь прийшла у мій сад… » (із фольклористичного доробку Василя Сокола) - Коваль, Г.; Сокіл, Г. (Народознавчі зошити, 2014)
Ювілейна стаття присвячена відомому українському фольклористові Василеві Соколу. Розкривається його життєвий і творчий шлях. Акцентується на збирацькій та дослідницькій діяльності, едиційній практиці. Розглядається організаційно-наукова робота, керівника та опонента дисертацій. Анонсуються плани на майбутнє.