Цінний науковий дарунок отчому краєві - Луньо, Є. (Народознавчі зошити, 2014)
Рецензія на книжку: Фольклорні матеріали з отчого краю / зібрали Василь Сокіл та Ганна Сокіл. — Львів : Інститут народознавства НАН України. — 1998. — 616 с.