Нотатки до образу вченого - Гелитович, М. (Народознавчі зошити, 2014)
З великою любов’ю і глибокою шаною автор відтворює епізодичні зустрічі з Володимиром Овсійчуком. Увага ак- центується на висловлюваннях вченого про український іконопис.