Життя та творчість Івана Кейвана - Біль, М. (Народознавчі зошити, 2014)
Розглядаються здобутки художника Івана Кейвана в Україні та за її межами. Висвітлюються його творчі пошуки, виставкова, громадська та наукова діяльність.