Степан Кищак та його енциклопедія «Лемківські різьбярі» - Мушинка, М. (Народознавчі зошити, 2014)
Рецензія на книгу: Степан Кищак. Лемківські різьбярі у Львові після депортації 1945— 1947 років. Історичні нариси / Степан Кищак. — Львів : СПОЛОМ, 2013. — 136 с.