Бісерний декор народного одягу Буковини першої половини XX ст. - Федорчук, О. (Народознавчі зошити, 2014)
Досліджено бісерний декор буковинського народного одягу першої половини ХХ століття. Визначені локальні художньо-композиційні прикмети буковинських творів.