Лауреат Державної премії України імені Тараса Шевченка Іван Білик - Чечель, Ж. (Народознавчі зошити, 2014)
На основі документальних фільмів про видатного гончаря з Опішного Івана Білика проаналізовано перші роки становлення майстра. Вперше оприлюднено спогади майстра, про які не було зазначено в офіційних біографічних даних.