Персоналії української керамології: Iван Антонович Зарецький - Визір, Н. (Народознавчі зошити, 2012)
Статтю присвячено відомому українському досліднику гончарства Івану Зарецькому, який зробив вагомий внесок у становлення вітчизняної керамології. Охарактеризовано широкий діапазон керамологічної діяльності дослідника.