Декоративно-ужиткові здобутки Рівненщини: Віра Нестерук (художня вишивка) - Виткалов, С. (Народознавчі зошити, 2012)
У статті аналізуються заходи, спрямовані на розвиток декоративно-прикладного мистецтва в краї, на прикладі творчості майстрині В. Нестерук.