Стратегічне управління якістю продукції хлібопекарських підприємств - Малюк, С.О. (Культура народов Причерноморья, 2014)
У статті розглянуто поняття «якості продукції» як узагальненого комплексного поняття та економічної категорії. Досліджено стандарти Міжнародної організації по стандартизації ISO серії 9000, а також «петлю якості» як методичну основу управління нею. Розглянута система «тотального управління якістю» та її складові елементи. Визначені основні фактори впливу на формування якості хлібопекарської продукції та взаємозв’язок між ними. Запропоновані шляхи підвищення ефективності управління якістю за рахунок системного впливу на фактори формування якості продукції.