Монографічне дослідження бджільництва Черкащини - Радович, Р. (Народознавчі зошити, 2012)
Рецензія на книгу: Мовна У. Виробнича та духовна спадщина традиційного бджільництва українців Корсунь-Шевченківського і Канівського районів Черкаської області / Уляна Мовна. — Львів : Інститут народознавства НАН України, 2011. — 83 с.