Листи Марка Азадовського до Філарета Колесси - Коваль-Фучило, І.; Залеська, Р. (Народознавчі зошити, 2012)
Стаття є коротким вступом у проблематику професійних та особистих контактів російських і західно-українських вчених у період напередодні та відразу ж після радянсько-німецької війни; публікуються текстові документи та коментарі.