Володимир Бець — художник, скульптор, педагог: спогади про часи і події - Цимбалюк, О. (Народознавчі зошити, 2012)
У статті запропоновано спогади про основні періоди життя львівського художника Володимира Беця. Це — юність, яка припала на важкі часи Другої світової війни, здобуття художньої освіти в період сталінщини, робота і творчість в епоху ідеологічного тиску радянської системи.