Нова фольклористична праця про лемків і Лемківщину - Харчишин, О. (Народознавчі зошити, 2013)
Рецензія на книгу: Бодак Я. Лемківщино моя мила… Пісні Анни Драґан з Галицької Лемківщини / Ярослав Бодак. — К. : Український рейтинг, 2011. — 372 с.