Культурна деградація сучасного суспільства та способи боротьби із цим явищем - Колодко, С. (Народознавчі зошити, 2013)
У статті аналізується руйнівний вплив зарубіжних мас-медіа на формування духовних цінностей як індивіда, так і всього суспільства. Акцентується на важливій ролі патріотично свідомої людини в захисті своїх автентичних культурних і моральних цінностей.