Сучасні путівники Львовом: типологія і зміст - Мовна, М. (Народознавчі зошити, 2013)
У статті висвітлено історію створення путівників Львовом періоду незалежної України. Визначено типологічну приналежність путівників, підкреслено їх тематичні, ідеологічні та лінгвістичні особливості. Характеризується сучасний авторський доробок в галузі львівського історичного краєзнавства.