Неординарність стилю «неомодерн» у створенні дизайнерських інтер’єрних об’єктів України ХХІ століття - Смоляр, О. (Народознавчі зошити, 2012)
У статті висвітлюється неординарність стилю «неомодерн» у створенні дизайнерських інтер’єрних об’єктів України ХХІ століття.