Образи наративів про голодомор - Сокіл, В. (Народознавчі зошити, 2012)
У статті йдеться про формування образу. Розглядаються образи-персонажі, образи-речі, зорові, нюхові, дотикові образи, характерні для наративів про голодомор. Досліджується емоційний стан наратора під час творення образу