Становлення особистості та формування світогляду Олени Кульчицької - Волошин, М. (Народознавчі зошити, 2012)
У статті йдеться про одну з найбільш відомих широкому загалу жінок-художниць Галичини — Олену Кульчицьку. Проаналізовано чинники та аспекти, які вплинули на формування світогляду та становлення її особистості як художника та мистецтвознавця.