Український стиль в облаштуванні міських помешкань Галичини 1920—1930-х років - Стефанишин, Л. (Народознавчі зошити, 2013)
У статті розглядаються шляхи облаштування міських помешкань в національному стилі у 1920—1930-х роках. Простежено вплив друкованої продукції, а саме часопису «Нова Хата», на формування смаків галичан щодо хатньої обстави.