Феномен Івана Труша. Нові спостереження - Гелитович, М. (Народознавчі зошити, 2012)
Рецензія на книгу: Оксана Біла. Сонячні акорди в палітрі Івана Труша. Твори зі збірки Національного музею у Львові ім. Андрея Шептицького. — Сопот, 2011.