Формування Стрийського цвинтаря у Львові (друга половина ХVII — кінець ХІХ ст.) - Харчук, Х. (Народознавчі зошити, 2012)
В статті у хронологічній послідовності досліджується процес формування Стрийського цвинтаря у місті Львові від його заснування у другій половині ХVII ст. до закриття. Цей цвинтар є незбереженою пам’яткою історико-меморіальної та культурної спадщини західного регіону України.