Етнографічні та краєзнавчі матеріали в музеї Івана Франка в Калуші - Франко, А.; Франко, О. (Народознавчі зошити, 2013)
В статті здійснено загальний огляд етнографічних та краєзнавчих матеріалів Музею Івана Франка в Калуші та викладено основні відомості про його діяльність (1992—2012).