Типологічні схеми у дослідженні феномену синестезії - Штанько, К. (Народознавчі зошити, 2013)
У статті проаналізовані основні типологічні схеми розгляду феномену синестезії. Показано складність інтерпретації та осмислення синестезії у різних сферах наукового пізнання.