Джерельна база для написання «Української думи і пісні в світі» Григорія Нудьги - Горбаль, М. (Народознавчі зошити, 2013)
У статті автор аналізує та групує джерельний матеріал, на базі якого Г.Нудьга написав свою двохтомну працю «Українська дума і пісня в світі». За підрахунками автора, усіх джерел, на які опирався учений, було понад 700: література починаючи з XVIст., як вітчизняна, так і зарубіжна.