Дослідження Григорія Нудьги про народні думи - Беценко, Т. (Народознавчі зошити, 2013)
У статті розглянуто внесок Г.А. Нудьги у дослідження народного героїчного епосу. З’ясовано погляди вченого на природу жанру думи. Схарактеризовано міркування дослідника стосовно зв’язку з іншими жанрами народної творчості. Обґрунтовано масштабність наукової розвідки дослідника.