Наукова спадщина Григорія Нудьги і формування основоположних підстав дослідження українських народних дум - Набок, М. (Народознавчі зошити, 2013)
Досліджено погляди Г.А. Нудьги на становлення жанру українських народних дум та їх значення для формування національних основоположних підстав сучасного українського думознавства.