Фольклористична діяльність Г.А. Нудьги - Боброва, Н. (Народознавчі зошити, 2013)
У статті представлено спробу дати оцінку інтелектуальній діяльності Г.А. Нудьги в царині фольклористичних студій. Визначена роль дослідника у формуванні та пропаганді української фольклористики у світі.